supersaver.dk
apollorejser.dk
airgreenland.dk
Afbudsrejser
Supersaver.dk flere rejsedatoer !
CimberSterling.dk
DFDS Seaways.dk
danskbilferie.dk
Dansommer.dk
DSB.dk
dtf-travel.dk
Expedia.dk
FDM-travel.dk
Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus Sommerhuse
Folkeferie.dk
GoLeif.dk
holidayautos.dk
Lalandia.dk
Lastminute.com
mrjet.dk
MyCruise.dk
Norwegian.com
ratestogo.com
SAS
seat24.dk
stenaline.dk
sunnycamp.dk
travellink.com
travelstart.dk
Transavia.com
Spies.dk
startour.dk
Jobindex.dk
Dansk design
3.dk
Surftown.dk
Buy China Wholesale Products
rejser rejser rejser
Generelle bestemmelser
m1.dk/iPhone5
iphone 5
Supersaver.dk
e-mail me

travelstart.dk


 

 Travelstart – vi sætter ansigt på rejsen.

Travelstart er et af Danmarks største internetrejsebureauer. Vi elsker det, vi gør, og synes, at rejsebranchen er et dejligt sted at være. Folk synes om det og bliver glade og lykkelige af at rejse. Hos os booker du ikke kun dine flybilletter – men også hotel, pakkerejser og udlejningsbil. Du kan også få inspiration af vores fantastiske korrespondenter, som blogger for os fra alle verdenshjørner.
 
Travelstart blev grundlagt i 1999 af iværksætteren Stephan Ekberg. Virksomheden så for første gang dagens lys i et gammelt kafferisteri i Malmø og har i årenes løb vokset, så det knager. Der er åbnet kontorer i hele verden, og den 1. februar 2010 var det tid for Travelstart at gå ind i en ny fase, idet rejsebureaukoncernen European Travel interactive (eTRAVELi) opkøbte den europæiske virksomhed. eTRAVELi ejer nu den europæiske del af Travelstart.

Travelstart indgår i Den Danske Rejsegruppe som er en del af SRG koncernen (Svenske Resegruppen AB). Den Danske Rejsegruppe er medlem af rejsegarantifonden (1447), medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har en iATA licens. Den Danske Rejsegruppe / travelstart.dk er formidler af flybilletter og rejser på vegne af flyselskaberne. Vi sælger ikke rejser i vores eget navn.

Vi ved, at handel via internettet ind i mellem kan føles upersonligt og ansigtsløst. Det vil vi ændre på, og det er en af årsagerne til, at du på vores hjemmesider kan se ansigter på virkelige personer.

Vi arbejder fortsat på at gøre bookingen af vores rejser nemmere for vores kunder, og vi holder aldrig op med at forsøge at forbedre os.   Vores håb er, at du synes om vores service, produkter og hjemmeside. Hvis du synes om os, må du gerne fortælle om det til andre.
 
 

For at vi kan give dig den bedst mulige service, bedes du bruge vores kontaktformular som findes i hver enkelt kategori nedenfor. Her kan du også se svarene på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, skal du klikke på "Skriv til kundeservice" og udfylde kontaktformularen. Du kan også kontakte os på telefon. Vores telefontid er mandag - fredag. 9:30 til 11:30 og fra 13:30 til 15:30.

Nu kan du også chatte med os!
Chatten er åben mandag - fredag ??fra 9:30 til 16:00
Klik på "Skriv til kundeservice" knappen i den relevante underkategori, kan du så vælge mellem at e-maile eller chatte. Hvis alle vores medarbejdere er optagede, eller kontoret er lukket, er chatknappen ikke tilgængelig.

Kundeservice holder lukket på følgende datoer i 2013: 6 jan, 29 apr, 1 apr, 1 maj, 9 maj, 6 jun, 21 jun, 24-26 dec, 31 dec, 1 jan og 6 jan 2014.

Du er velkommen til at kontakte os