supersaver.dk
apollorejser.dk
airgreenland.dk
Afbudsrejser
Supersaver.dk flere rejsedatoer !
CimberSterling.dk
DFDS Seaways.dk
danskbilferie.dk
Dansommer.dk
DSB.dk
dtf-travel.dk
Expedia.dk
FDM-travel.dk
Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus Sommerhuse
Folkeferie.dk
GoLeif.dk
holidayautos.dk
Lalandia.dk
Lastminute.com
mrjet.dk
MyCruise.dk
Norwegian.com
ratestogo.com
SAS
seat24.dk
stenaline.dk
sunnycamp.dk
travellink.com
travelstart.dk
Transavia.com
Spies.dk
startour.dk
Jobindex.dk
Dansk design
3.dk
Surftown.dk
Buy China Wholesale Products
rejser rejser rejser
Generelle bestemmelser
m1.dk/iPhone5
iphone 5
Supersaver.dk
e-mail me

holidayautos.dk


 

holidayautos.dk

Holiday Autos er verdens største formidler af billeje med adgang til ca. 850.000 biler i 80 lande. Vi tilbyder biler af højeste kvalitet til markedets laveste priser. Vi samarbejder med nogle af verdens største biludlejningsselskaber fx Hertz, Europcar, Alamo og National.

I 1987 grundlagde Clive Jacobs og Nick Stohlberg Holiday Autos International ltd i London. Ideen var at formidle udlejningsbiler til totalpriser, noget som ikke tidligere var gjordt på biludlejningsmarkedet. Forretningen gik godt og i 1987 åbnede Holiday Autos i Tyskland og USA. To år senere, i 1991, slog Holiday Autos dørene op i Sverige i form af en GSA (general sales agent). Senere i 1993 gik Holiday Autos for første gang ind på det danske marked. I december 1997 købte Holiday Autos International så rettighederne til virksomhed i Skandinavien tilbage fra den daværende GSA, således at de skandinaviske aktiviteter nu blev et datterselskab direkte under moderselskabet. April 2005 opkøbte det engelske selskab Sabre Group hele Holiday Autos International.

Holiday Autos har sit nordiske hovedkontor i Stockholm. Der er danske, finske, norske og svenske medarbejder som arbejder med biludlejning til kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norden foregår i dag ca. 90 % af salget via internettet.

Holiday Autos tilbyder:

  • Lave totalpriser
  • Laveste pris aftale
  • Biler på mere end 5000 destinationer