supersaver.dk
apollorejser.dk
airgreenland.dk
Afbudsrejser
Supersaver.dk flere rejsedatoer !
CimberSterling.dk
DFDS Seaways.dk
danskbilferie.dk
Dansommer.dk
DSB.dk
dtf-travel.dk
Expedia.dk
FDM-travel.dk
Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus Sommerhuse
Folkeferie.dk
GoLeif.dk
holidayautos.dk
Lalandia.dk
Lastminute.com
mrjet.dk
MyCruise.dk
Norwegian.com
ratestogo.com
SAS
seat24.dk
stenaline.dk
sunnycamp.dk
travellink.com
travelstart.dk
Transavia.com
Spies.dk
startour.dk
Jobindex.dk
Dansk design
3.dk
Surftown.dk
Buy China Wholesale Products
rejser rejser rejser
Generelle bestemmelser
m1.dk/iPhone5
iphone 5
Supersaver.dk
e-mail me

GoLeif.dk


 


 

Goleif indgår i Den Danske Rejsegruppe som er en del af SRG koncernen (SvenskeReseGruppen AB). Den Danske Rejsegruppe er medlem af rejsegarantifonden (1447), medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har en iATA licens.

Den Danske Rejsegruppe / goleif.dk er formidler af flybilletter og rejser på vegne af flyselskaberne. Vi sælger ikke rejser i vores eget navn.

Vi stræber efter at tilbyde et bredt udbud af produkter og services - og altid til en god konkurrencedygtig pris! For at kunne tilbyde dette til kunderne søger vi i tre af de største flybooking søgemaskiner i stedet for kun én. Den Danske Rejsegruppe, som er en del af SRG koncernen (SvenskeReseGruppen AB), betyder adgang til den nyeste teknologi og en solid økonomisk tryghed. Vidste du desuden, at Goleif er et af de første internet rejsesider? Virksomheden blev grundlagt i 1997 af Leif Lundin, og findes i dag i hele norden. Kontoret ligger i Uppsala, nord for Stockholm i Sverige.

Hver dag letter to fuldt lastede jumbojet med glade rejsende, som har booket deres rejse via vores hjemmeside. Det bliver til mere end en kvart million personer pr. år! Det tager vi som et stort kompliment, da vi hos Goleif har som fælles ønske og motivation at sælge rejser billigere, nemmere og tryggere. Vores brede produktudvalg til gode priser betyder, at man kun har behov for at handle ét sted - hos Goleif.

Læs vores syv grunde til, at du skal booke din rejse hos os.