supersaver.dk
apollorejser.dk
airgreenland.dk
Afbudsrejser
Supersaver.dk flere rejsedatoer !
CimberSterling.dk
DFDS Seaways.dk
danskbilferie.dk
Dansommer.dk
DSB.dk
dtf-travel.dk
Expedia.dk
FDM-travel.dk
Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus Sommerhuse
Folkeferie.dk
GoLeif.dk
holidayautos.dk
Lalandia.dk
Lastminute.com
mrjet.dk
MyCruise.dk
Norwegian.com
ratestogo.com
SAS
seat24.dk
stenaline.dk
sunnycamp.dk
travellink.com
travelstart.dk
Transavia.com
Spies.dk
startour.dk
Jobindex.dk
Dansk design
3.dk
Surftown.dk
Buy China Wholesale Products
rejser rejser rejser
Generelle bestemmelser
m1.dk/iPhone5
iphone 5
Supersaver.dk
e-mail me

Folkeferie.dk


 

FolkeFerie.dk

FolkeFerie.dk er med snart 75 års erfaring fra feriemarkedet, en førende dansk rejsearrangør. Under overskriften trygt, alsidigt og inspirerende samvær sender vi tusindvis af gæster på ferie hvert år. De ferierejser og ophold vi tilbyder, spænder fra familieferie på vores feriecentre langs de danske kyster, charterrejser til nære og fjerne destinationer, krydstogter, kør-selv ferier, rundrejser, temarejser samt til kursus og konference-virksomhed.

Navneskift
I 2005 skiftede vi navnet Dansk FolkeFerie ud med det mere korte, præcise og mundrette FolkeFerie, som mange af vore stamkunder i forvejen bruger. Vi tilføjede ”.dk”, som en nutidig omskrivning af ”Dansk”, der skal henlede opmærksomheden på vores hjemmeside, hvor informationssøgning og booking af vores rejser i stigende grad finder sted.

Ejerskab - DFF-Fonden

FolkeFerie.dk er ejet af DFF-Fonden, hvis formål er at skabe gode ferie- og fritidsoplevelser til alle danskere. Fonden er selvejende, og fondens midler bruges til at skabe gode ferieoplevelser. Desuden medvirker DFF-Fonden til at give et pusterum fra hverdagen til nogle af dem, som af en eller anden grund ikke er i stand til at opnå dette. Dermed arbejder vi stadig med den oprindelige mission, fra vores start i 1938 i forbindelse med indførelsen af Ferieloven.

Læs mere om FolkeFeries særlige historie, om vores hjælpefond og legatansøgning eller kontakt FolkeFerie.dk.

  Rejsegarantifonden

FolkeFerie er medlem af Rejsegarantifonden

FolkeFerie før og nu

Forfatteren Johannes Bredal har skrevet "FolkeFerie før og nu". Bogen handler om FolkeFerie.dks spændende og til tider dramatiske historie.

Læs om forfatteren

Forlaget Ådalen:
Køb bogen her

 • Svedig ferie

  Kom i form på Malta. Tag en uge på cykel, i kajak eller på "vandre" ben. Dygtige lokale guider, imponerende naturskønne områder og små gemmesteder.

 • Midt i skoven ...

  Hold ferie i et nyrenoveret feriehus i Helsingør Ferieby. Naturskov, sø, udsigt til Kronborg og i gåafstand til Helsingør by. Perfekt til ferie, fest, kursus og lejrskole.

 • Levende Danmarkshistorie

  FolkeFerie er et stykke levende Danmarkshistorie. Vores mission, at give gode ferieoplevelser til alle, er den samme som i 1938.