supersaver.dk
apollorejser.dk
airgreenland.dk
Afbudsrejser
Supersaver.dk flere rejsedatoer !
CimberSterling.dk
DFDS Seaways.dk
danskbilferie.dk
Dansommer.dk
DSB.dk
dtf-travel.dk
Expedia.dk
FDM-travel.dk
Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus Sommerhuse
Folkeferie.dk
GoLeif.dk
holidayautos.dk
Lalandia.dk
Lastminute.com
mrjet.dk
MyCruise.dk
Norwegian.com
ratestogo.com
SAS
seat24.dk
stenaline.dk
sunnycamp.dk
travellink.com
travelstart.dk
Transavia.com
Spies.dk
startour.dk
Jobindex.dk
Dansk design
3.dk
Surftown.dk
Buy China Wholesale Products
rejser rejser rejser
Generelle bestemmelser
m1.dk/iPhone5
iphone 5
Supersaver.dk
e-mail me

Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus


Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus

 

 

Sønderhus Ferieboliger

Sønderhus Ferieboliger er et lokalt familieejet anpartsselskab, som udlejer feriehuse - primært i Sønderjylland. Vi - Tabea og Jens Staadsen Petersen - har et grundigt kendskab til de enkelte huse vi udlejer. Vi bor selv i Gråsten, og da vi har et godt kendskab til lokalområdet kan du få en kompetent vejledning både før, under og efter din ferie.

Feriebolig Sønderjylland:

En ferie i Sønderjylland er altid en oplevelse. Egnens smukke natur - en kombination af afslappet stemning, badeliv og ferieaktiviteter gør den perfekt til en ferie i sommerhus. Ved Diernæs-strand (Haderslev), Kragesand (Broager-land) og Kerneland (Als) er der nogle virkelig dejlige badestrande. Det er altid en oplevelse at slendre ned af gågaden i de gamle købstæder, Åbenrå, Haderslev og Sønderborg, eller nyde de smukke skovområder omkring Gråsten. Det er også oplagt at kombinere ferien med et smut over den dansk-tyske grænse, hvor man kan spare mange penge på køb af dagligvarer m.m.

Sønderjylland byder på mange oplevelser for hele familien. I Dybbøl (ved Sønderborg) finder man Historiecenter Dybbøl Banke, og i Nordborg kan man i Danfoss Universe lege og prøve kræfter med naturen. Sønderjylland er også kendt for sine spændende kulinariske oplevelser, og vi bistår gerne med råd og vejlednig om gode spisesteder.

Kort sagt - vi glæder os til at hjælpe dig med at få en dejlig sommerferie.

 

Sommerhusdanmark.dk/ 


Sommerhusferie er afslapning for hele familien. Du finder lastminute sommerhus tilbud flere steder på nettet, men på Sommerhusudlejning.org finder du fx også andre sommerhuse. Suchen Sie vielleicht hier nach Letzte Minute Ferienhäuser, or search for Last-Minute Holiday Homes.
Sommerhusudlejning er utrolig udbredt efterhånden og især sommerhus udlejning i Danmark. Det skyldes sandsynligvis, at en ferie i sommerhus er ren afslapning og tiltrængt samvær for hele familien. Husk også, at du ved at leje sommerhuse i Danmark eller booke hoteller i Danmark er med til at holde gang i dansk økonomi. Vi ved dog, at hoteller Mallorca og hoteller Gran Canaria tiltrækker mange danskere, og på det seneste er også Nordtysklands Østersøkyst eller på øen Rügen, blevet rigtig populær. . Hvis du er mere til musicals og shopping, så kan et af Londons mange skønne hoteller være en mulighed. Men sne, kulde og skiferie er nu heller ikke værst. Vi kan anbefale dig at følge med i de seneste ferieboligtilbud fra din smartphone eller tablet.

 

 Luksus-poolhuse.dk/

Luksus-poolhuse er en webportal hvor du finder luksus sommerhuse fra både private og professionelle udlejere.  Sommerhusene er alle af meget høj kvalitet - de fleste med spa eller pool.  Lejer du sommerhus privat vil du opleve at priserne her typisk ligger 10-40% under de store udlejningsbureauer - især i lav- og mellemsæson kan man finde gode tilbud og ofte er private udlejere mere fleksibel m.h.t. ankomst og afrejsetidspunkt.
Vi har samlet links til over 100 private sommerhuseudlejers hjemmesider, hvor du finder detaljerede husbeskrivelser, fotos, kontaktoplysninger og priser.

Klik her for privat sommerhusudlejning...

 
 

NOVASOL

Det hele begyndte for mere end 40 år siden - 28. december 1968 - og den nystartede virksomheds første produkt var hytteferie i Norge.

Fra et regulært one-man-show i et kælderlokale på Nørrebro har det daværende Nordisk Ferie udviklet sig til det nuværende NOVASOL - Nordeuropas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Forskellen mellem dengang og i dag er stor - og alligevel er de væsentligste af NOVASOL's principper og holdninger fortsat de samme.

I dag er NOVASOL en international koncern med datterselskaber i en lang række lande, adskillige servicekontorer på populære feriedestinationer samt flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere. NOVASOL er en del af Wyndham Worldwide-gruppen.

 

Kunderne i centrum

Efter mere end 40 år sætter vi fortsat kunden i centrum, og vi fastholder de samme 3 begreber, som altid har kendetegnet NOVASOL: kvalitet - service - troværdighed. I NOVASOL tilstræber vi at adskille os fra andre ved at yde en topkvalitet, en bedre og mere personlig service og en troværdighed som betyder, at du kan regne med, hvad vi lover dig. Derfor gør vi meget ud af et tillidsfuldt samarbejde med vore mange ejere af sommerhuse, så vi derigennem i fællesskab får hævet kvaliteten.

 

Vores målsætning

Vi satser meget på at give vore medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser, idet vi samtidig stiller store krav og forventninger - derved fremmer vi den service overfor vore kunder, som vi lægger så stor vægt på. Og endelig baserer vi vort forretningskoncept på at holde fast i vore kunder - uanset om vi taler om ejere eller lejere af sommerhuse.

Det sker bedst gennem troværdighed og ved hårdt og målrettet arbejde efter princippet "det vi lover, det holder vi - og helst lidt mere".

Jeg håber, vor internetpræsentation af NOVASOL vil give dig en god opfattelse af vor virksomhed, og skulle du have lyst til at afprøve vor kvalitet, service og troværdighed - som ejer eller lejer af et sommerhus - er du hjertelig velkommen

 
 

Dansommer

er en af Danmarks førende og første formidlere af kvalitets- og luksusferiehuse. Vi har erfaring med udlejning af feriehuse gennem mere end 30 år, derfor ved vi noget om kvalitet og behov. Vores filosofi er enkel: Vi tager udgangspunkt i lejernes, ejernes og samarbejdspartnernes behov.

Feriehusudlejning gennem mere end 30 år

Sådan har det været, siden Niels Nymark i 1976 grundlagde det, der dengang hed Jydsk Sommerhusudlejning og senere, i 1979, fik det endelige navn dansommer. Startskuddet var 425 sommerhuse over hele Danmark, en halvtids ansat og et intensivt tysk-kursus til direktøren. Det er siden blevet til feriehuse over hele Europa.

 
 

SommerhusPris.dk

Vi gør det lettere og billigere for folk der ønsker at leje sommerhus.

Du behøver ikke længere henvende dig til flere forskellige udlejere for at få et tilbud.

Indtast ønsker og krav til et sommerhus du vil leje og så får vi flere forskellige udlejere til at komme med et tilbud der matcher dine ønsker.

Herefter kan du vælge og vrage blandt de indkomne tilbud og acceptere det du synes bedst om.

Dine personlige oplysninger bliver kun frigivet til den udlejer hvis tilbud du vælger.

Det er GRATIS og uforpligtende for lejere at benytte vores service.

Du behøver ikke vælge nogen af de indkomne tilbud.

SommerhusPris.dk drives af Smarter Concept ApS, Bybjergvej 14, 3060 Espergærde.