supersaver.dk
apollorejser.dk
airgreenland.dk
Afbudsrejser
Supersaver.dk flere rejsedatoer !
CimberSterling.dk
DFDS Seaways.dk
danskbilferie.dk
Dansommer.dk
DSB.dk
dtf-travel.dk
Expedia.dk
FDM-travel.dk
Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus Sommerhuse
Folkeferie.dk
GoLeif.dk
holidayautos.dk
Lalandia.dk
Lastminute.com
mrjet.dk
MyCruise.dk
Norwegian.com
ratestogo.com
SAS
seat24.dk
stenaline.dk
sunnycamp.dk
travellink.com
travelstart.dk
Transavia.com
Spies.dk
startour.dk
Jobindex.dk
Dansk design
3.dk
Surftown.dk
Buy China Wholesale Products
rejser rejser rejser
Generelle bestemmelser
m1.dk/iPhone5
iphone 5
Supersaver.dk
e-mail me

Cimber Sterling


 

 Cimber Sterling begæret konkurs – alle flyvninger er foreløbigt aflyst Bestyrelsen i Cimber Sterling har besluttet at begære selskabet konkurs, og der er derfor blevet indleveret konkursbegæring til retten i Sønderborg torsdag d. 3. maj 2012 kl. 06.30.

Konsekvensen er, at alle flyvninger fra det tidspunkt er aflyst.

Hvis du derfor skulle have været af sted med Cimber Sterling i dag, vil det desværre derfor være forgæves at tage til lufthavnen.

Vi beklager inderligt. Cimber Sterling er registreret i Rejsegarantifonden. Det betyder, at du vil kunne få billetprisen refunderet, hvis du samtidig med købet af billetten har tilkøbt en konkursforsikring. Du vil blive kontaktet direkte af fonden. Hvis du befiunder dig i udlandet og har en konkursforsikring, vil du også kunne blive transporteret hjem gratis.

Læs mere på Rejsegarantifonden.dk

 Hvis du derimod er udlandet og ikke har tilkøbt en konkursforsikring, er rejsen beklageligvis tabt, og du må desværre selv bekoste alternativ hjemtransport. Hvis rejsen er købt via et rejsebureau, er det rejsebureauet, der er ansvarlig for at sikre rejsens gennemførelsen.

Kontakt rejsearrangøren for mere information vedr. refundering. Har du betalt med internationalt kreditkort, kan du via din bank gøre indsigelser og derigennem se, om du kan få dine udgifter dækket. Har du derimod betalt med Dankort eller VisaDankort sidestilles betalingen med kontant betaling – og du ingen muligheder for at gøre indsigelser bortset fra at gøre dit krav gældende i konkursboet. Vi skal igen beklage dybt. Venlig hilsen Cimber Sterling